Welkom op de website van Team Phoenix Gorinchem

Team Phoenix is een Gorinchems georienteerd team van sportieve levensgenieters dat zich graag inzet voor het goede doel van de Roparun Stichting; “de zorg voor mensen met kanker”.

Teamspirit!

Over ons...

De Roparun wordt ook wel “een avontuur voor het leven genoemd” en dat kunnen wij beamen, wat een ontzettend mooi evenement is deze langste non-stop estafetteloop ter wereld!! De Roparun kun je bijna niet beschrijven, je moet hem meemaken. Een vaak gehoorde uitspraak van “oud-Roparunners” is dan ook dat je na een keer deelname besmet bent met het “Roparun virus”.
Team Phoenix draagt dat “Ropavirus” met liefde! Ons team heeft de teamspirit hoog in het vaandel staan. Een aantal van ons zijn zelf getroffen door deze vreselijke ziekte, weer anderen zijn in familie- of vriendenkring geconfronteerd met kanker.. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en daardoor een persoonlijke motivatie om zich volledig voor dit goede doel in te zetten. Deze motivatie verbindt ons als team.
Door het Franse landschap voor het goede doel...
Middels ludieke acties zamelt ons team zoveel mogelijk geld in voor de Stichting Roparun. Daarnaast wordt er veelvuldig getraind in teamvorm om de sportieve prestatie in het Pinksterweekend te kunnen neerzetten.

Het Roparunnen houdt dus meer in dan lopen en fietsen alleen, het is teamsport maar ook zeker veel meer! Het is een uniek evenement waarbij gezonde mensen in teamverband geld bijeenbrengen om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren.

Bij ons telt niet alleen de sportieve prestatie maar juist en vooral het bedrag dat wij als team bijeenbrengen voor dit ontzettend goede doel!!


twitter updates