Ondersteun jij ons team??

Friends for Phoenix

Heb jij hart voor het goede doel en voor ons als team?
Wordt "Friend for Phoenix" en ondersteun ons in het realiseren van ons doel; zoveel mogelijk geld inzamelen voor de zorg voor mensen met kanker....

Help jij mee?

Ook wij merken dat we ons in een economisch moeilijke tijd bevinden. Het is steeds lastiger om sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Onze inzet wordt er niet minder om, sterker nog.. wij merken dat door het organiseren van acties en evenementen geld te verdienen valt voor ons goede doel. Dit brengt met zich mee dat wij ons steeds meer richten op het organiseren van dit soort projecten. Dit kost simpelweg tijd en vraagt veel inzet.

Partners, familie, vrienden en oud teamleden geven steeds vaker aan “wel een steentje te willen bijdragen”. Zij willen niet de (tijd)belasting die deelname aan de RoParun met zich meebrengt maar zouden zich wel af en toe willen inzetten voor ons team.

Friends for Phoenix!

Op deze manier is het idee ontstaan een Community op te richten om zo een breder draagvlak voor Team Phoenix, en dus de Stichting RoParun, te creëren.  “Friends for Phoenix” is geboren!!

Wat kan een "Friend for Phoenix" voor ons betekenen?
Wellicht vind je het leuk eens te helpen bij een actie of evenement? Of wellicht vind je het leuk zelf een (geldinzameling)actie of evenement op poten te zetten?  Kun je misschien een collectebus op jouw bedrijf kwijt of kan er in de supermarkt waar je vaak komt een statiegeldbonnen-inzamelingsbus geplaatst worden? Misschien heb je veel sociale contacten en zie je kans loten voor ons te verkopen?                                                                                                                                                       
Wij zijn verplicht als team bij de RoParun Stichting loten af te nemen. Met deze loten à € 2,50 maakt een afnemer kans op prachtige prijzen welke tijdens Pinksteren verloot worden (van een Mercedes, tot vakantie prijzen tot geldprijzen en kado’s). Zeker ook met de verkoop van loten zouden wij erg blij zijn; met een betrekkelijk kleine inzet realiseren wij dan een relatief grote opbrengst!

Verbinding met het team..

Wij zullen de “Friends for Phoenix” op de hoogte houden van het “wel en wee” van ons team en teamacties middels een nieuwsbrief. Ook worden de “Friends for Phoenix” uitgenodigd voor onze afsluit borrel na de RoParun waarbij het gehele team aanwezig is om zo met elkaar terug te kijken op een succesvol en plezierig RoParun jaar!

Is "Friends for Phoenix" iets voor jou? En zou jij op jouw manier ons team kunnen en willen
versterken en ondersteunen? Meld je aan via ons e-mail adres
                                                                               
twitter updates